Všechny značky
Přihlásit

Kuchyňské nože a kráječe

Do každé moderní kuchyně patří kvalitní nože. Protože jak každý kuchař moc dobře ví, člověk se nejvíce pořeže nekvalitními, tupými noži, z těch ostrých mu žádné nebezpečí nehrozí.

Různé tvary nožů, respektive jejich čepelí určují jejich využití. Malé krátké nože jsou na zeleninu, ty s vroubky zase na pečivo a samozřejmě ty obrovské nože s velikou čepelí se budou hodit k ukrojení kotlety atd.

Nože mohou být vyrobeny z různých materiálů, které jejich využití mohou dále určit. Keramické nože jsou vhodné na zeleninu, která díky absenci kovu neztrácí vitaminy, ocelové se vám přitom budou lépe brousit, až je ztupíte řezáním žebírek. Jo a málem bychom zapomněli – v této sekci najdete i doplňkové prostředky na řezání včetně koleček na pizzu, kráječů bylinek nebo příborů.

Výběru neodpovídají žádné produkty.

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)