Všechny značky
Přihlásit
7. 5.

Nový vzhled a nabídka Besthome.cz!

Zákulisí, Produkty
Nový vzhled a nabídka Besthome.cz!

Je nám potěšením oznámit, že jsme spustili nové stránky našeho eshopu Besthome.cz! Přesto se zatím jedná o první verzi a určitě najdeme několik chybek, které budeme postupně opravovat. Pokud byste na něco narazili, prosím kontaktujte nás a dejte nám vědět, aby vše fungovalo tak, jak má. Děkujeme.

Co je tedy nového?

Nový vzhled

Připravili jsme nový vzhled stránek Besthome.cz. Věříme, že se vám bude líbit stejně jako nám. Jedná se o čistý a velmi přehledný vzhled. Nahoře najdete vše podstatné. Od vyhledávací funkce po veškerou nabídku seřazenou do tematických kategorií a podkategorií.

Širší nabídka

Podstatně jsme rozšířili nabídku našeho obchodu. Ta navíc není konečná a určitě budeme doplňovat další zboží tak, abyste u nás našli opravdu širokou nabídku kvalitních výrobků toho nejlepšího designu.

Nové značky

Úplně nahoře nebo naopak dole na stránkách najdete seznam všech značek výrobců, které u nás najdete. Všechny značky postupně budeme představovat. Už nyní bychom ale chtěli představit značku Fatboy, která nabízí jedny z nejlepších sedacích vaků na trhu. Spolu s vaky mají pak v nabídce spoustu dalších výrobků jako taburetky, lehátka nebo originální lampy.

Nové logo

Nechali jsme připravit nové logo našeho obchodu. Jde o symbol domečku spolu s nápisem Besthome.

 

Věříme, že se vám nové stránky budou líbit a zpříjemní váš nákupní zážitek u nás. Nezapomeňte sledovat všechny novinky zde na blogu nebo na našem Facebooku.

< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)