Všechny značky
Přihlásit
12. 3.

Nabídka originálních sedacích vaků Fatboy na Besthome.cz!

Produkty
Nabídka originálních sedacích vaků Fatboy na Besthome.cz!

Fatboy, to je značka původně pouze sedacích vaků. Sedací vaky různé velikosti a barev tvoří stále základ značky. K sedacích vaků, se ale postupně přidaly i další produkty jako taburetky, houpací sítě, stolky, piknikové koberce, lampy a další.

Jak Fatboy vznikl?

Myšlenka sedět na pohodlných a tvarovatelných vacích se zrodila v hlavě finského designéra Jukka Setaällä, který vytvořil první originální sedací vak Fatboy. Později Fatboy odkoupil holandský obchodník Alex Bergman. Právě on mu přidal typickou červenou jmenovku a Fatboy jak jej známe nyní, byl na světě. To bylo v roce 2002.

Jak vznikl název?

Designér Jukka Setaällä byl velkým fanuškem známého hudebníka a dje Normana Quentina Cooka. Ten je však známější jako Fatboy Slim. Při jeho písních jako Right Here, Righ Now nebo The Rockafaller Skank se tvořily a šily první pytle. Od něj pak název Fatboy.

Hlavní produkty?

Hlavními a prvními produkty byly pytle Fatboy original. Ty si nyní můžete koupit v několika velikostech, ale hlavně v mnoha barevných provedeních. Pro děti je pak určena řada Fatboy junior.

Další sedací produkty jsou nafukovací křesla Ch-Air a taburetky Fatboy.

Mezi poslední novinky patří houpací sítě Headdemock a lampy Fatboy Ligths.

Fatboy kolekce

Obecně Fatboy vyniká svou jednoduchostí, čistým stylem, je sympatický, vtipný, přizpůsobí se plně vašim potřebám a dopřeje vám tu správnou dávku relaxace. Je snadno skladovatelný a přenosný. Proto si jej můžete vzít na zahradu nebo na víkend na chatu.

Podobně posloužily produkty Fatboy na Filmovém festlivalu v Karlových Varech, kde nabídly návštěvníkům možnost si odpočinout během náročných filmových dnů.

Fatboy sedací vaky si zahrály i v jedné epizodě pořadu Jak se staví sen.

Na celou nabídku značky Fatboy se podívejte na Besthome.cz!

< Všechny příspěvky

Kategorie na blogu

Čerstvé informace

Zajímavé články

Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)